Na zalogi

Walker Smuči Drsi 2PCS Anti-Slip Walker & Rollator Smučarskih Drsi & Blazine Walker & Rollator Smučarskih Drsi & Blazine Zamenjava Drsne Kape

(0)
€6.88 €8.59
Sku: v456628
Kategorija: Motorno Kolo, Oprema In Deli
Barve:

Celoten opis

Nadgradnjo vaše standard walker z našo Dvojno Funkcijo Walker Smuči Drsi!Ta anti-slip drsi fit različnih walker modele in velikosti, ne da bi poškodovali tla.Z njihovo obrabo odporne design, zagotavljajo dodatno trpežnost in dolgo življenjsko dobo.Uživajte bolj lahkotno hojo izkušnje z dodatno varnost in udobje.

Specifikacija:

Ime: walker drsi, za zlaganje walker

Barva: črna/siva

material: ABS

Atribut: walker stopala pokrov

Neto teža: 150 g o

Pakiranje teža: približno 150 g

Velikost: približno 15*12*3 cm/5.9*4.7*1.2 v

Package Seznam:

2 x walker smuči drsi

Opomba:

Velikost in teža se meri z roko, in tam so rahla odstopanja od dejanske

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Dva-v-1: Naši walker smučarskih drsne zagotavlja stabilno podporo za sani in pohodniki s svojo dvojno funkcijo design.To se lahko spremenijo v non-slip foot pad za sani in stopala kritje za pohodnike, ki ponujajo varno rešitev za starejše za sprehod po snegu in ledu.

2. Povečanje trenja s tlemi: Preprečevanje zdrsov in padcev z našo walker smučarskih drsi, " anti-slip design, ki učinkovito povečuje trenje in spodbuja varnosti.Deluje na različnih površinah, tako v zaprtih prostorih in na prostem: preproge, ploščice, les, beton in trava.

3.Enostavna namestitev: Ti walker smuči drsi, so odlična rešitev za starejše!S enostavna montaža in velika prilagodljivost, so kot nalašč za različne walker modele in velikosti.Poleg tega, oni so primerni za uporabo in nadomestil, kot je potrebno.

4.Dolgotrajna uporaba: Narejen iz težke in trajne materiala, ti walker smuči drsi, nudijo močan prijem, ki preprečuje zdrs in drsna, vodenje ste varni na kateri koli teren.S težka in so odporni na obrabo, gradbeništvo, lahko pričakujemo dolgotrajno uporabo .

5.Praskami: Naše walker smuči varen pretok brez praske ali oznake na ploščice, les, ali preproga.Drsijo gladko in zaščito vašega doma.Zasnovan tako, da bo varno za vse površine, uživajte lahkotno gibanje z dušni mir.

  • Poreklo : Celinska Kitajska
  • Ime Modela : walker smuči drsi

Mnenja Strank

Vaša Košarica (0)

Nimate artiklov v košarici