Na zalogi

Motorno Kolo Pokrov Dež, Prah Zaščitnik Trajne Nepremočljiva Zaščito Pred Vetrom Univerzalno Motorno Kolo Pokrov Nepremočljiv Pokrov Zaščito

(0)
€13.83 €23.06
Sku: v442196
Kategorija: Motorno Kolo, Oprema In Deli
Barve:

Celoten opis

Bullet Točk:

1.Bivanje Suho: Objem vsakem vremenu s tem nepremočljiva pozimi motorno kolo pokrov, ki ščiti vašo vožnjo od dežja, snega in umazanije, zagotavljajo vrhunsko zaščito.

2.Čvrst Material: Izdelane iz aluminija s filmi in flocking bombaž materiala, naš motocikel pokrov je zanesljiv zunanji ščit.Preprečuje bledenje in škodo, ki jo povzročajo UV žarki, sonce.

3.Varnost Zavarovanja: Zaščitite svoje dragocene posttraining brez varnostne skrbi z našo motorno kolo pokrov.To zunanja oblika vključevanja ključavnična luknja, ki omogoča, da zaklenete vaše kolo varno.

4.Enostaven za Namestitev: Hitro in Priročno Motocikel ProtectionThis nepremočljiva zunanji pokrov motornega kolesa je vetrič, ki jih želite namestiti in odstraniti, zahvaljujoč nastavljiv elastični trak.

5.Več Uporablja: Vsestranski in primeren za domačo opremo, to pokrov ustreza vašim potrebam in ščiti vašega vozila iz prah, dež, sneg, in škodljivimi UV žarki.

Hranite vaše dragoceno premoženje zaščiteno od nalivu in škodljivimi UV žarki.To je enostaven in priročen za uporabo in primeren za domačo opremo.

Projekt Tip: Skuter Prahu Kritje

Funkcije izdelka: zaščitne barve, odsevni toplotna izolacija, zaščita proti kraji, dustproof in nepremočljiva, UV zaščita, zaščita pred soncem, rainproof

Izdelek material: aluminij film

Izdelek barva: srebrna

Primerno za družine sezona: univerzalna v vseh letnih časih

Opomba: Če se močan veter, prosimo, pripnite windproof pasu za preprečevanje avto jakna iz biti uničen z močnim vetrom.

seznam:

motorno kolo pokrov*1

  • Postavka Dolžina : 200cm
  • Vrsta Materiala : Aluminij film
  • Poreklo : Celinska Kitajska

Mnenja Strank

Vaša Košarica (0)

Nimate artiklov v košarici