Na zalogi

Kolena Naramnicami Za Motorno Kolo Jahanje Žamet Rokav Z Odsevna Trakova Trajne Kolena Naramnicami Nepremočljiva Noge Rokav Za Drsanje

(0)
€15.26 €30.51
Sku: v439774
Kategorija: Motorno Kolo, Oprema In Deli
Barve:

Celoten opis

Obdržati noge toplo in izboljšati prepoznavnost med dejavnosti na prostem, s temi kolesarjenje leg ogrevalnike za moške.Dosežen z materiali, ki preprečujejo prodiranje vlage in opremljen z anti-slip zanko, ti grelniki so kot nalašč za pohodništvo, ribolov in kolesarjenje.

Specifikacija:

Material: žamet

Velikost Izdelka:

40 cm: Obseg: 40-70 cm/15.7 - 27.5 v Veljavni višina: ni omejitev teža: 20-130kg

60 cm: Obseg: 40-70 cm/15.7 - 27.5 v Veljavni višina: 155-165 cm, ki veljajo teža: 40-90 kg

70 cm: Obseg: 40-72 cm/15.7 - 28.2 v Ustrezno višino: nad 165 cm, ki veljajo teža: 40-130kg

Paket seznam:

Motorno kolo, Nogo Rokavi*1 pai

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Izbrani Material: Kolesarjenje Leg Ogrevalnike z odsevna trakova zagotoviti največjo prepoznavnost v šibki svetlobi, zaradi česar svojo vožnjo, brez tveganja, saj vam daje večjo kolesarsko izkušnjo.

2.Vreme-Defying Toploto: Naše kolesarjenje leg ogrevalnike so izdelane z obrabo-odpornih runo & zgosti materiala, ki zagotavlja neverjetni toplino & udobje v hladnem vremenu.Mehko & udoben na dotik, so učinkovito preprečiti ugriz mrzel veter, ki vam daje večjo kolesarsko izkušnjo.

3.Nepremočljiva Zaščite: Stražar sami proti težkih vremenskih pogojih, z našimi kolesarjenje leg ogrevalnike.Oblikovana, da se prepreči prodiranje vlage v deževnih in zasneženih vreme, napredno hidroizolacijo in rainproof/snowproof funkcije nudijo idealno udobje in mir uma.

4.Anti-Slip Zanko: poslovite od neustrezna kolesarjenje leg ogrevalnike.Naš izdelek ima nastavljiv anti-slip zanko, ki je v skladu za noge za udobno prilegajo.Zadrge zagotavlja varno drži, zagotavlja zanesljivo pokritost za hladnejše vožnje.

5.Vse namene: ostali toplo in udobno v zimski pohodi v naravo, ribolov, izleti in druge dejavnosti z našo kolesarjenje leg ogrevalnike.Zasnovan za široko uporabo, oni so združljive s kolesa, motorna kolesa, in še več.Ne pustite, hladno vas znotraj: raziskati veliko na prostem, z zaupanjem.

  • Poreklo : Celinska Kitajska
  • Ime Modela : Motorno Kolo Kolena Naramnicami

Mnenja Strank

Vaša Košarica (0)

Nimate artiklov v košarici