Na zalogi

Motorno Kolo Ravnotežje Bar Aluminij Zlitine Krmilo Širitev Ravnotežje Bar Multicolor Univerzalno Navigacijsko Ploščo, Nosilec Za Mobilne Naprave

(0)
€2.69 €3.85
Sku: v429673
Kategorija: Motorno Kolo, Oprema In Deli
Barve:

Celoten opis

To motorno kolo bilance prečko zagotavlja dolgotrajno uporabo in je odporna proti bledenju.Enostavno in priročno namestitev ne vpliva na pogled in to ni enostavno deformirana.Izboljšanje vaše kolo stabilnost ta izdelek.

Ime izdelka: motorno kolo Bilance Prečko

Izdelek material: aluminij zlitine

Izdelek Prilagajanje: Univerzalna za električna motorna kolesa

Teža izdelka: 0,4 KG/set

Značilnosti izdelka: glavni telo iz zlitine aluminija in je narejen iz aluminija zlitine.Trdota je enhanced po toplotni proces.Je trpežna in praktična, močan in vzdržljiv, in ne enostavno za preoblikovanje.

Package Seznam:

Motorno kolo Bilance Prečko x 1

Opombe:

Zaradi svetlobne učinke in zornih kotov kamere, barvo elementa, in to prikazano na sliki ima lahko nuance.

Zaradi ročnega merjenja, je lahko toleranca na velikost izdelka.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Trajno Kakovost: Izdelane iz težkih vse aluminij zlitine materiala, motorno kolo bilance prečko zagotavlja dolgotrajno uporabo s izjemne uspešnosti.Lahki in nerjavnimi, to je kot nalašč za vse vremenske razmere.

2.Izboljša Videz: Z naše ravnotežje prečko, lahko dodate lepoto in osebnost na vaše kolo.Naše anodiziranja proces zagotavlja, da so barve svetle in ne zbledi v daljšem časovnem obdobju.Izbirate lahko med različnimi barvami, ki ustreza vašemu slogu.

3.Izboljšano Ravnotežje in Varnost: Ta motocikel bilance prečko je primerna za različne motorna kolesa in se lahko enostavno in udobno nameščeni.To se razteza ravnotežje bar za povečanje stabilnosti in varnosti med vožnjo.

4.Okrepljeno Jahanje Izkušnje: S tem motocikel bilance prečko, lahko preprosto varno telefon univerzalno mobilno držalo, kar je priročno za navigacijo in klice.Prav tako izboljšuje vaše jahanje udobje z zmanjšanjem krmilo vibracij in ne vpliva na vaše pogled.

5.Neomajno Stabilnosti: z Uporabo integriranega pritiskom tehnika, ta motocikel bilance prečko iz težka aluminij zlitine ne bo enostavno deformira.Njegova moč in vzdržljivost, so še dodatno obogatene z okrepljeno trdoto proces, zagotavljanje, da lahko prenesejo težkih jahanje pogoji, ne da bi to ogrozilo vašo varnost in udobje.

  • Poreklo : Celinska Kitajska
  • Vrsta Materiala : Aluminij zlitine

Mnenja Strank

Vaša Košarica (0)

Nimate artiklov v košarici